TULEVAISUUDEN TOIMITILAT

Työympäristösuunnittelu ja työpaikan toiminnallisten haasteiden ratkominen ovat yrityksille tulevaisuudessa yhä suurempi panostuksen kohde, sillä työntekijöiden viihtyvyys, työn organisointi ja yhteisöllisyys merkitsevät paljon työn tuottavuutta tarkasteltaessa.

Millainen toimitilatarpeesi on?

TOteutamme muutoksesi kokonaisuutena

Muutosprojekti liiketoiminta

PLAN

Tietoa päätöksentekoa varten

Tuotamme toiminnallista ja taloudellista tietoa ennakoiden tulevat muutokset ennen muutosprojektia ja sen aikana. Tarvekartoituksella selvitämme yrityksesi eri osastojen toiminnot ja tavoitteet. Tämän avulla tuotamme tiedon henkilöstösi nykyisistä työtavoitteista ja kehittämiskohteista.

Kartoitamme optimaaliset työnteon visiot, tavoitteet ja tilatarpeet. Näin pystyt tekemään tilapäätökset parhaiten liiketoimintaasi tukevaksi nyt ja pitkälle tulevaisuutta varten.

Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme  tuottaa tietoa päätöksentekoa varten nopeasti ja tehokkaasti. Näin liiketoimintasi resurssit voivat keskittyä omaan ydinosaamiseenne.

DESIGN

Sisustussuunnittelu viimeistelee kokonaisuuden

Työympäristösuunnitelman avulla sovitetaan toiminnot, tilat, ihmiset ja kalusteet toimivaksi kokonaisuudeksi. Tilojen ylläpidon helppous, osastojen keskinäinen vuorovaikutus ja monimuototilojen ratkaisut edistävät yhdessä yrityksen tehokkuutta ja tavoitteita, sekä sitouttavat henkilökuntaa positiivisella tavalla.

Suunnittelijamme toteuttavat viihtyisät ja houkuttelevat tilat yrityksesi henkilökunnalle ja auttavat yrityksen brändimielikuvan rakentamisessa niin omalle henkilöstölle, kuin asiakkaillekin. Ergonominen ja toimiva työympäristö on investointi työhyvinvointiin, kilpailukykyyn ja tuottavuuteen.

Sisustussuunnitteluumme kuuluvat visuaalisen ilmeen lisäksi olennaisena osana rakenne-, valaistus-, AV-tekniikka-, akustiikka- ja pintamateriaalien suunnittelu. Varmistamme, että investointisi on kannattava ja toimiva myös tulevaisuudessa.

toimitila muutto palvelu
projektinhallinta muutto

ACTION

Me huolehdimme kaikesta

Meiltä saat kokonaisvaltaisen ja räätälöidyn projektinhallinnan muutostilanteisiin. Pidämme huolen kaikista muutoksen aikana tapahtuvista tekijöistä ja omat resurssisi voivat keskittyä ydinliiketoiminnan tekemiseen.

Projektin oikea aikataulutus, valvonta ja koordinointi minimoi muutoksen aiheuttaman häiriön liiketoiminnalle, olipa kyseessä toimitilojen remontointi tai uusiin tiloihin muutto.

Inventoimme olemassa olevan kalusteomaisuutesi ja hyödynnämme sen tulevissa tiloissa. Näin vältämme turhat kalustehankinnat. Kilpailutamme, hankimme ja asennamme uudet kalusteet tilasuunnitelman mukaisesti.

Tarjoamme investoinneille myös huolettoman vuokra- ja leasingvaihtoehdon. Kierrätyspalvelumme avulla  vanhat kalusteesi siirtyvät ekologisesti teollisuuden raaka-aineeksi.

Tutustu toteutuksiimme

“Tiedon kulku on sujuvaa ja ihmiset helposti tavoitettavissa. Pyrimme myös omien asiakkaidemme kanssa siihen, että palvelulla on kasvot. Loppujen lopuksi ihmiset tekevät businesta, eivät yritykset. Pearco toimii samalla periaatteella, mikä on suuri voimavara alalla.’’

Veikko Virkki
Tietotili

toimitila työympäristö suunnittelu liiketoiminta
toimitila työympäristösuunnittelu
Toimitila työympäristösuunnittelu

© Pearco Oy 2019  l  info@pearco.fi  l  020 740 1620  Tietosuojaseloste