TEEMME TYÖYMPÄRISTÖSI TOIMIVAKSI

Toimitilojen tulee tukea liiketoiminnan tavoitteita ja edistää työntekoa. Nykyaikaiset toimintatapamme ja toiminnalliset ratkaisumme tehostavat toimintaanne.

YHTEISTYÖ

Veikkaus - Helsinki

Veikkaus tarvitsi uudet joustavat monitoimitilat  pääkaupunkiseudulta, jonne mahtuisi arvioidut 900 pääkonttorityöntekijää.

Projektin onnistumisen kannalta oli ensiarvoista, että yhteistyö oli sujuvaa eri toimijoiden välillä ja tiedonkulku katkeamatonta.

Toteutukseen kuului toimipisteiden kalustekannan inventointi, kalusteiden käytettävyysarvion laatiminen, kalusteiden sijoittelu muutto- ja asennuskuviin sekä konsultointi tarvittavista kalustehankinnoista.

TEHOKAS

Tietotili Consulting - Vantaa

Muutto Kaivokselaan oli toteuttava nopeasti, sillä vanhat tilat oli luovutettava tiukalla aikataululla ja näin ollen uusiin tiloihin siirryttävä mahdollisimman nopeasti. 

Liiketoiminnan tarpeiden kartoituksen jälkeen tehtiin tilankäyttö- ja kalustussuunnitelma, jonka jälkeen Pearco suoritti kalusteasennukset ja lisäksi tarjosi tarvittavat täydennyskalusteet omista valikoimistaan.

Mutkattoman yhteistyön ansiosta muuttoprosessi valmisteluineen saatiin puristettua muutamaan päivään ja palvelukatkoksilta vältyttiin.

KOKONAISUUS

Sony - Vantaa

Pearco toimitti muuton lähes kirjaimellisesti avaimet käteen -periaatteella eli ratkaisu kattoi oikeastaan kaiken, mitä yrityksen muuttoprosessiin liittyy.

Projektin aikana toteutui tilankäyttö-, kalustesuunnittelu- ja muuttopalvelun lisäksi myös käytettyjen kalusteiden kierrätyksen sekä vanhojen toimitilojen ennalleen saattamisen.

Tilankäytön suunnittelulla toteutettiin tarvittavat lisäneuvottelutilat. Toteutus on parantanut yrityksen sisäistä viestintää ja yhteistyötä.

UUDISTUMINEN

Nestlé - Espoo

Muutos lähti modernisoinnin tarpeesta. Vanhassa toimistossa sekä kalusteet että tilan rakenne kaipasivat päivitystä tämän päivän työkulttuuriin sopiviksi.

Yhteistyön aikana Pearco huolehti kaikesta yhteydenpidosta remontin aikana korjausrakentamisen urakoitsijaan ja kiinteistön manageriin asiakkaan puolesta.

Uusituissa toimitiloissa on näyttävä sisääntulo, rauhallinen avotoimisto ja hiljentymiseen varatut huoneet. Työntekijöille on mitoitettu optimaaliset työskentelytilat ja ergonomiset kalusteet.

LUOMME VISUAALISEN ESITYKSEN TILOJESI KÄYTÖSTÄ

© Pearco Oy 2019  l  info@pearco.fi  l  020 740 1620  Tietosuojaseloste